Clockify tar tiden på oppgaven du jobber med

Clockify er en gratis app som tar tiden på det du arbeider med. Appen kan brukes av frilansere eller andre som ønsker å ta tid på prosjekter de arbeider med.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Det positive med Clockify er hvor enkelt det er å bruke, men denne tjenesten krever registering.

Last ned og bruk

Du finner Clockify på clockify.me – klikk på START TRACKING TIME – IT’S FREE. Du må registrere deg for å laste ned og bruke denne appen.

Etter registrering må du kikke på en lenke i en e-postmelding for å bekrefte registreringen. Du får så opp et nettleservindu med menyvalg til venstre og prosjekter i midten.

Du kan starte å bruke Clockify med å skrive et navn på et nytt prosjekt i «What are you working on»-vinduet. Altså, skriv inn noe i vinduet og klikk på START-knappen. Klikk på STOP-knappen når dette aktuelle prosjektet er ferdig. Prosjektet blir da lagret og legges til en liste i midten av nettleservinduet. Enklere blir det ikke.

Enkelt å bruke

Dette verktøyet er veldig enkelt å bruke. Du kan klikke på PROJECTS-menyen til venstre for å eventuelt opprette ulike typer prosjekter. Disse prosjekttypene kan du senere bruke til å kategorisere prosjektene du etter hvert oppretter.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *