Instagram lanserer ny problemløsning, men…

Instagram har lansert en løsning som i teorien skal gjøre det enklere for brukere som har mistet tilgang til sin Instagram-konto å få sin konto tilbake.

Les også: Mystisk Instagram-plage

Slik gjør du det

Du skal kunne skrive nettadressen instagram.com/hacked enten i din nettleser på en datamaskin eller på mobil/nettbrett. Deretter får du flere alternativer hvor du skal spesifisere problemet ditt. Deretter er det bare å følge instruksene.

Du finner detaljenen på instagram.com.

Virker dette eller ikke?

Vi mistet kontakten med vår instagram-konto for over ett år siden og har prøvd utrolig mange ganger å få vår konto tilbake, men uten hell, og til slutt måtte vi bare gi opp.

Vi testet denne nye metoden i dag og den virket ikke, i hvert fall ikke ved første forsøk. Vi får bare hvit skjerm uten innhold. Vi kommer nok til å prøve flere ganger i løpet av tiden fremover.

Forsøk 2: virker ikke.

I praksis uten brukerstøtte

Denne saken viser tydelig at Instagram ikke har noen fungerende brukerstøtte, det vil si det er ingen personer man kan henvende seg til ved problemer. Det eneste de tilbyr er automatiske mekanismer som åpenbart ikke fungerer.

Les også: Facebook har ingen brukerstøtte

Det samme er jo å si om selskapet Meta som eier både Facebook og Instagram. Heller ikke her er det fungerende brukerstøtte. Dette har vi selv erfart etter «kommunikasjon» med Facebook/Meta. Vi har riktignok fått svar ved e-post-henvendelser, men svarene vi har fått har alltid vært standardsvar med henvisning til mer informasjon på nettsider – vi har aldri fått personlig svar som retter seg spesifikt mot å løse et bestemt problem.

Kilde: petapixel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *