Dplay blir Discovery pluss

Utvalget av strømmetjenester for film og TV-serier blir etter hvert større og større.

Les også: Filmstrømmetjenester

Dplay tilbyr visning basert på bestemte TV-kanaler og derfor er det ikke slik at du kan velge film eller TV-serie, men du kan se det TV-kanalene har å by på.

Discovery+

Dplay.no er nå blitt discoveryplus.no og det er en norsk strømmetjeneste som leverer TV-innhold fra TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery, Eurosport, TLC, ID og Animal Planet. For å bruke deler av tjenesten må du ha et Discovery-abonnement, men mye innhold er også gratis og reklamefinansiert. Discovery driftes av Discovery Networks Norway.

Discovery+ tilbyr først og fremst TV-show, TV-serier, reality-TV, dokumentarer, naturprogrammer og sport. Du vil ikke finne mye av filmer på Discovery+, men altså kun hvor film vises på de nevnte TV-kanalene.

Dplay blir Discovery pluss

Dplay endrer navn til Discovery pluss. Dette skjer i 2021. De som tidligere var Dplay-kunder vil fortsett å få det samme innholdet, også i 2021, det er bare merkevaren som endres. Tilbudet blir utvidet etter hvert.

Priser

 • Gratis – reklamefinansiert.
 • Discovery Live. Pris: 129 NOK per måned.
 • Discovery Sport. Pris: 159 NOK per måned.

Du kan prøve Discovery Live og Sport gratis i 14 dager. Du kan se gratisinnholdet uten å registrere deg, men da må du se på reklame. Du finner detaljene på discoveryplus.no/products.

Dette er gratis

Ganske mye av innholdet (inkludert gamle episoder) på Discovery+ er helt gratis (med reklame), men du må registrere deg. Dette er noe av det du kan se gratis på Discovery+ – hvis du går glipp av noen episoder i sin favorittserie kan du altså se disse på Dplay, helt gratis:

 • 71o Nord
 • Alle mot Alle
 • Brille
 • Kongen befaler
 • MasterChef

Du må betale ekstra for sport.

Problemer?

Har du problemer med å registrere deg eller installere? Ta kontakt med kundeservice på support.discoveryplus.com.

Kilde: discovery.no

You may also like...

2 Responses

 1. Inger Rove sier:

  Håpløst å installere… har vært i kontakt med dere to ganger… det lar seg ikke gjennomføre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.