Samtaleroboter på samlebånd

Det dreier seg om chatboter eller samtaleroboter. Det er roboter som er basert på kunstig intelligens og som du kan «prate med».

Les også: Hva er ChatGPT?

Denne teknologien er basert på en database med enorm mengde med tekst som roboten tilpasser for deg alt etter hva du spør den om.

Det startet med ChatGPT i november 2022 og etter det har det kommet rush av tjenester som tilbyr noe lignende.

ChatGPT er riktignok ikke det første selskapet som har laget AI-styrt prateverktøy, tjenesten you.com ble for eksempel lansert i 2021, men det var først da ChatGPT ble lansert at populariteten har gått i taket. På denne siden får du en liste over slike tjenester.

ChatGPT

ChatGPT er tjenesten som startet det hele. Les mer i vår artikkel.

ChatGPT Plus

ChatGPT Plus er en tjeneste som du må betale for. Den er basert på ChatGPT, men de er raskere og mer avansert. Du får også prøve nye funksjoner før de dukker opp i gratisversjonen (ChatGPT). Les mer i vår artikkel.

Nye Bing

Mirosoft har laget en egen versjon av søkemotoren Bing og har kalt den for Nye Bing. Det er mange som mener denne er bedre enn ChatGPT. Les mer i vår artikkel.

You.com

Dette er en tjeneste som startet allerede i 2021, altså før ChatGPT. Dette er en søkemotor og pratemaskin som skal være mer fleksibel enn de andre, det vil si at det er personlig tilpasset søkemotor. Les mer i vår artikkel.

Google Bard

Også Google ønsker å være med på dette kappløpet, men de er litt trege. Goole har allerede presentert samtaleroboten Google Bard, men den er fortsatt ikke lansert for alle. Les mer i vår artikkel.

ChatSonic

ChatSonic kjører GPT-4 og er integrert med Google. Tilgjengelig i gratis prøveperiode på 10 000 ord. Deretter er prisen 19 USD (204 NOK) per måned.

Flere samtaleroboter

Du finner en lang liste på writesonic.com og beebom.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *