Slik får du billigere filmstrømmetjenester

Det virker som alle kostnader går opp for tiden. Her får du tips om hvordan du kan redusere kostnader som følge av filmstrømmetjenester.

Les også: Den store filmstrømmeguiden

Få en oversikt

Det kan lønne seg å lage en liste over tjenester du abonnerer på. Det kan godt hende at du har glemt noen tjenester som du betaler for automatisk uten å være klar over det.

Les også: Slik lever du billig!

Det kan også hende at du bruker den ene strømmetjenesten såpass lite at det ikke er noen vits å betale mer for å fortsette å abonnere. Dette kan det være lurt å vurdere.

Lavere pris for årlig betaling

Du kan oft få rimeligere avtale dersom du betaler for et helt år sammenlignet med å betale for hver måned. Dette kan du sjekke for ditt strømmeselskap.

Lavere pris for basis-pakke

Det koster mer å abonnere på pakker med flere muligheter. Kanskje du bør vurdere å nedgradere ditt abonnement. Det koster rett og slett mindre.

Tilbud fra mobilselskaper

Undersøk om ditt mobilselskap tilbyr pakker som inkluderer lavere pris for filmstrømmetjenester.

Tilbud fra kortselskaper

Undersøk om ditt kredittkortselskap har tilbud som innebære lavere pris for strømmetjenester.

Sjekk om du kan få rimeligere tilbud

Det finnes tjenester som tilbyr lavere pris enn normalpris dersom du «truer» med å si opp abonnementet. Denne metoden går ut på at du starter en prosess med å si opp abonnementet til en strømmetjeneste og håpe på at underveis i prosessen får du et tilbud om lavere pris. Du risikerer selvsagt at den aktuelle tjenesten ikke tilbyr lavere pris, men da kan du bare avslutte prosessen før den fullføres, eller du kan abonnere på nytt.

Vi har ikke noen oversikt over hvilke tjenester som har slike tilbud, men vi vet med sikkerhet at filmtjenesten MUBI har dette tilbudet.

Gratis

Det finnes ganske mange filmtjenester som er helt gratis. Du finner oversikten i vår guide.

Kilde: zdnet.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *