Disse filmtjenestene er helt gratis

Det finnes etter hvert ganske mange nettsider som tilbyr strømming av filmer og TV-serier på nett. På denne siden får du en oversikt over tjenester som er helt gratis.

Les også: Filmstrømmetjenester

Helt gratis

Det vil nok overraske deg hvor mange tjenester som tilbyr gratis filmer, helt lovlig.

YouTube

Youtube har et stort antall video og filmer. Mange av filmene er gratis. Les mer i vår guide.

YouTube-kanalen FREE MOVIES tilbyr filmer som er helt gratis.

DTube

DTube er et alternativ til YouTube uten reklame. Les mer i vår artikkel.

NRK

NRK.no tilbyr visning av film via kategorien Drama/serier. Her finner du film som en underkategori.

Open Culture

Openculture.com tilbyr et stort utvalg av gamle filmklassikere. Les mer i vår guide.

Internet Archive

Internet Archive er en nettside som samler inn kulturstoff av ulike typer. Her kan du se på en rekke filmklassikere helt gratis direkte i nettleseren. Les mer i vår artikkel.

Snagfilms

Snagfilms er en app du finner på Microsoft Store via Windows 10. Du finner appen på microsoft.com. Her får du tilgang til filmer, helt gratis og du trenger ikke å registrere deg. Her finner du for det meste dokumentarer. Du får noen forslag i hovedvinduet. Du finner flere valg via menyen øverst til venstre og en søkefunksjon øverst til høyre. Ulempen med denne appen er at den har dårlig grensesnitt og menysystem, pluss at en animert plakat i midten er meget irriterende. Du får den beste oversikten med fullskjermmodus.

TubiTV

TubiTV er en annerledes filmtjeneste, men den fokuserer på en spesiell type filmer. Liker du B-filmer og lavbudsjett-filmer er dette definitivt noe for deg. Denne tjenesten er gratis og du trenger ikke å registere deg. Les mer i vår artikkel.

Plex

Plex er en tjeneste som tilbyr gratis TV-innhold og filmer. Les mer i vår artikkel.

Viafree

Viafree tilbyr riktignok for det meste TV-innhold og få filmer, men dette er gratis. Les mer i vår artikkel.

Classic Cinema Online

Classiccinemaonline.com er en nettside for oss som liker gamle filmer. Denne nettsiden har ikke den store kvaliteten og den oppdateres sjelden, men liker du gamle filmer finner du en del godbiter her. Les mer i vår artikkel.

Retrovision Classic Movies

Retrovision Classic Movies er en nettside som tilbyr visning av klassiske filmer og kultfilmer. Du finner også klassiske TV-serier som enkeltepisoder av Bonanza, Dragnet og Lucy Ball. Denne tjenesten er gratis og reklamefinansiert. Les mer i vår artikkel.

Oldmovies

Oldmovies er en app for Android-enheter som gir tilgang til gamle filmer, helt gratis. Les mer i vår artikkel.

Rakuten TV

Rakuten TV tilbyr både filmer du må betale for og filmer som er helt gratis. Les mer i vår artikkel.

DocumentaryHeaven

Documentaryheaven.com er en samling av dokumentarer som finnes på andre nettsteder som YouTube og Vimeo. Liker du dokumentarer er dette nettsteder å anbefale. Les mer i vår artikkel.

TopDocumentaryFilms

Topdocumentaryfilms.com er et godt alternativ for deg som liker dokumentarer. Nettstedet startet i 2007 som en blogg drevet av én person, men per i dag er det flere som kvalitetssikrer og vedlikeholder nettstedet. Dette nettstedet tilbyr dokumentarer som er lenket til andre nettsteder som YouTube. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.