Amazon Prime Video satser i Norge

Amazon har tidligere lansert tjenesten Prime Video i USA og den har vært tilgjengelig i Norge i flere år nå. Dette er en tjeneste som tilbyr strømming av filmer og TV-serier.

Les også: Netflix-test

Ett av trekkplastrene har tidligere vært «The Grand Tour» med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. Det er det fortsatt.

Prisen er 65 kroner per måned. Du kan prøve tjenesten i 7 dager før du eventuelt betaler.

Last ned Prime Video-appen

Du får tilgang til Amazon Prime Video i nettleseren din via primevideo.com, eller du kan laste ned en app for din enhet:

Prøv selv!

Du kan bare gå til primevideo.com og klikke på «Start din gratis prøveperiode». Du blir da satt over til innlogging til din Amazon-konto, eller du kan registrere deg hvis du ikke har en Amazon-konto fra før av. Har du brukt tjenesten tidligere må du starte medlemskapet på nytt.

Konklusjon i mars 2021

Dette er sjette gangen vi tester Amazon Prime Video og vi ser at det har skjedd en del endringer siden vi testet denne tjenesten sist for over ett år siden.

Tjenesten satser så nå for fullt på originalinnhold på lignende måte som Netflix gjør. Dette originalinnholdet inkluderer blant annet den nyeste Borat-filmen, The Aeronauts, 7500, Bliss, The Lie, The Report, Black Box og serien Goliath. Dette er med andre ord spennende filmer og serier i ulike katorier.

Vi bruker noen søkeord for å sammenligne forrige test. Martin Scorsese får kun 3 treff. Tarantino får 1 treff. Woody Allen får ingen treff. Søketjenesten er forresten elendig – vi får masse treff som ikke er relevant til søkeordet. Skal du se filmklassikere er utvalget her dårlig.

Liker du biler, Top Gear og The Grand Tour med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er Amazon Prime Video absolutt å anbefale. På den positive siden kan vi også si at Amazon Prime Video tilby originalinnhold med filmer og serier, pluss at tjenesten er rimelig.

På den negative siden er filmutvalget ikke imponerende, spesielt hvis du er ute etter klassikere. Søkefunksjonen er nesten ubrukelig og menyene/kategoriene er begrenset og kaotiske.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *