Last ned gratis underholdningsapp

Kodi er et underholdningssenter som er et alternativ til Windows Media Center fra Microsoft, det vil si en av mange komponenter som tidligere er blitt fjernet fra Windows. Kodi er basert på åpen kildekode og er helt gratis.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Kodi 21.0

Denne gangen er det en stor oppdatering. Det dreier seg blant annet om kraftig oppdatering av såkalte FFmpeg. Dette er bibliotek og programvare for behandling av video, lyd og andre multimdiafiler og strømmer.

Du finner detaljene på kodi.tv.

Last ned Kodi

Du finner Kodi på kodi.tv – det er helt gratis – klikk på Windows-ikonet hvis du har Windows. For ordens skyld, Kodi støtter også Linux, Mac, Android og iOS.

Det er sannsynlig at Windows Defender reagerer på dette programmet, men dette er falsk alarm. Det er ganske vanlig at Windows Defender stopper programmer som ikke er utviklet av Microsoft. Hvis du får opp et vindu med Windows beskytter PCen kan du bare klikke på Mer info-lenken i vinduet og klikke videre på Kjør likevel-knappen.

Kjør installasjonsfilen og godta lisensavtalen. Klikk på Next et par ganger og til slutt på Install. Nå kan du kjøre Kodi og du får et maksimert programvindu. Første gangen du installerer Kodi er biblioteket tomt. Du kan legge til innhold via Files-delen. Du får opp en lenke til denne delen på skjermen.

Strømmer medieinnhold

Kodi kan brukes til å strømme medieinnhold både fra lokal lagring, fra lokalt nettverk og fra internett. Kodi tilbyr også tilleggsprogrammer som kan brukes til å utvide funksjonaliteten.

Kodi har menyvalgene Movies, TV shows, Music, Music videos, TV, Radio, Games, Add-ons, Pictures, Videos Favorites og Weather. Kodi har altså fått eget Games-vindu for spill, det støtter for spill-emulatorer og har også fått retroplayer som støtter tilleggsprogrammer for spill. Videre har Kodu fått støtte for RDS (Radio Data System (RDS) for radiokanaler, Blu-ray-disker, Python-programmeringsspråk og Bluetooth.

Skal du se/kjøre eksternt innhold som TV, radio eller spill må du installere en add-on for dette. Du finner add-ons via hovedmenyen i Kodi og her finner du Add-ons ikon. Du kan søke og installere add-ons etter behov. Du kan alltid trykke på ESC-tasten på tastaturet for å gå tilbake i menysystemet.

Du finner detaljene på kodi.wiki.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *