Her er redningen for glemt passord!

Det finnes mange verktøy som kan brukes til å finne glemte passord. Dette verktøyet er gratis og det avslører passord du har brukt i nettleseren din.

Les også: NirSoft-guide

Avslører passord i nettleseren din

WebBrowserPassView er et program som kan brukes til å avsløre passord du bruker til å logge deg på forskjellige nettsider. Programmet støtter nettleserne Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari og Opera. Du kan eventuelt lagre et passord i en tekst/html/csv/xml-fil ved å høyreklikke på det og velge «Save Selected Items» fra menyen.

Last ned

Du finner WebBrowserPassView på nirsoft.net – du må skrolle nederst på siden og klikke på «Download WebBrowserPassView (In zip file)». Programmet trenger ikke installasjon – du bare laster ned og pakker opp ZIP-filen og kjøre programfilen WebBrowserPassView.exe.

Falsk alarm

Det er sannsynlig at Windows 10 kommer med et varsel om at denne appen er et virus eller uønsket programvare. Det er dessverre ganske vanlig at Windows Defender varsler om apper som ikke er utviklet av Microsoft. Dette er altså falsk alarm.

Vanligvis når dette skjer kan du på en enkel måte lage et unntak for den aktuelle appen, men denne gangen gjør Microsoft det vanskeligere for brukerne og kommer kun med en melding på skjermen uten en mulighet til å gjøre et unntak direkte.

Det du midlertid kan gjøre er å laste ned og pakke ut ZIP-filen til en egen mappe som du oppretter og deretter lage et unntak manuelt.

Du kan lage et unntak i Windows Defender. Les mer i vår Defender-guide.

Glemt passord?

Har du fortsatt ikke funnet passordet ditt? Du finner flere tips i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *