Microsoft lanserer Copilot Pro

Microsoft har tidligere lansert Copilot – en funksjon som skal hjelpe brukeren med Windows. Denne funksjonen er i dag en del av Windows 11 og nettleseren Edge.

Les også: Hva er Copilot?

Nå er Microsoft klar med Copilot Pro og den er ikke gratis. Prisen er 20 USD (206 NOK) per måned.

Copilot Pro

Betalversjonen av Copilot skal gi brukeren tilgang til KI-funksjoner i Microsoft 365, nemlig Word, Excel og PowerPoint, i tillegg til de nyeste funksjonene fra OpenAI.

Les også: Hva er Microsoft 365?

Med Microsoft 365 og Copilot Pro kan du blant annet lage PowerPoint-dokumenter via tekstmeldinger i praterobot. Du kan også bruke Copilot Pro til å opprette avsnitt og tekst for Word, pluss at du kan lage en oppsummering for lange Word-dokumenter.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Copilot Pro kan i tillegg brukes i Outlook til å hjelpe deg med å svare på e-poster og skrive nye e-poster. I Excel kan Copilot Pro blant annet brukes til å analysere data.

Hvis ikke du bruker Microsoft 365 kan Copilot Pro gi deg tilgang til siste skrik fra OpenAI, noe som innebære den siste teknologien fra ChatGPT.

Du finner detaljene om Copilot Pro på microsoft.com.

Du kan abonnere på Copilot Pro via microsoft.com/copilotpro (denne nettsiden er i perioder ikke tilgjengelig, men bare prøv igjen senere). På nettsiden support.microsoft.com finner du hjemmesiden for Copilot Pro.

Kilde: theverge.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *