Slik sender du instagram fra PC-en

Instagram er en populære sosial tjeneste som opprinnelig var tenkt for mobiler.

Les også: Instagram-guide

Det er ikke alle som er klar over det at du kan sende Instagram-meldinger fra PC-en din. Instagram på PC byr riktignok ikke på like mange muligheter som på mobilen, men det er alltså mulig.

Les også: Følg Dataporten på Instagram!

Slik gjør du det

Du kan i dag logge deg inn på instagram.com og lese instagram-meldinger og du kan også sende meldinger (bilder) direkte i nettleseren fra PC-en.

Vi har sjekket dette og det er mulig, men det viser seg at denne muligheten er ustabil i enkelte nettlesere. Vi prøvde med Firefox og dette fungerte i perioder, men så plutselig gikk det ikke lenger, for så å fungere igjen. Vi prøvde også med nettleseren Edge og da gikk det uten problemer. Du kan med andre ord prøve en annen nettleser dersom det ikke går med den du vanligvis bruker. Det kan hende du må slette informasjonskapsler (cookies) for at dette skal fungere.

Vi kan også nevne at det finnes nettleser-utvidelser som utvider denne muligheten, eller rettere sagt, det fantes. Vi har tidligere brukt utvidelsen «Web for Instagram Plus DM» for Firefox og den fungerte veldig bra. Problemet er at denne utvidelser er nå fjernet. Vi har prøvd å finne noe som ligner, men har fortsatt ikke lykkes med å finne noe som er bra.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *