HomeCinema organiserer filmene dine

Dette er en app for deg som har masse videofiler på PC-en din.

Les også: EMDB organiserer dine favorittfilmer

Det er rett og slett en enkel måte å organisere filmer og er et alternativ til EMDB-appen.

HomeCinema er en app som organiserer mediafiler. Appen skanner PC-en for mediefiler og organiserer disse på sin egen måte.

HomeCinema har sine begrensninger. Du kan ikke bruke appen til å organisere filmer på DVD eller Blu-Ray eller filmer som er lagret på et sted som ikke er koblet til PC-en.

Last ned

Du finner HomeCinema på github.com – skroll ned til Downloads – last ned og pakk ut ZIP-filen. Kjør programfilen (HomeCinema.exe). Denne appen vil sannsynligvis bli blokkert av Windows Defender – dette er ganske vanlig for apper som ikke er utviklet av Microsoft – dette er falsk alarm – bare klikk på Mer info og Kjør likevel.

Vær oppmerksom på at du må pakke ut ZIP-filen til en egen mappe og kjøre programfilen derfra. Du kan ikke kjøre filen direkte fra ZIP-filen.

Første gangen du kjører HomeCinema-appen vil du få opp et vindu hvor du skal velge en mappe som appen skal søke på. Du vil etter hvert få opp et søkeresultat.

HomeCinema er en fin app for deg som har filmer på PC. Ulempen med denne appen er at du kan ikke legge til filmtitler manuelt.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.