Discovery er ikke i kontakt med seerne

Det er Discovery som har kjøpt rettigheten til å vise OL helt frem til 2024.

Les også: Timeplanen for OL

Nå er det over en uke siden OL startet og det er åpenbart at Discovery mangler forståelse for hva folk ønsker å se på.

Kritikken hagler

Det mest kritikkverdige er at TV Norge har blant annet valgt å droppe Norges håndballkamp mot Tyskland. Du kan lese om en del av kritikken på nrk.no.

Kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne Mcbride, forsvarer selvfølgelig sitt selskap, det skulle bare mangle, men forklaringen hennes viser mangel på kontakt med seerne. Hun mener at det meste som er interessant for publikum i Noreg, blir sendt lineært. Det stemmer jo ikke i det hele tatt.

Vi registrerte at på den først dagen for friidrett at Discovery valgte å nedprioritere disse sendingene. Discovery droppet blant annet finaleløpet for 10 000 meter for herrer. I stedet for friidrett viste de langvarige puljer med 1500 meter svømming. Denne prioriteten viser total mangel på forståelse på hva seerne vil se.

Gratis tilgang krever registrering

Videre forsvarer Mcbride Discovery med å si at alle sendingene er gratis, men det innebærer at seerne må registrere seg på en nettside, noe slett ikke alle brukere er fortrolig med eller ønsker å gjøre. Det er også uklart om seerne må betale noe, fordi det står at det koster 129 kroner per måned, men at de første 21 dagene er gratis. Discovery gjør det ikke enkelt for potensielle seere.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *