Photoshop og Lightroom for redusert pris

Adobe bestemte seg i 2011 for å tilby alle sine apper i et abonnement. Totalt har Creative Cloud-pakke hele 30 apper, men mange av disse har de fleste ikke bruk for.

Les også: Photoshop-guide
Les også: Lightroom-guide

For fotointeresserte

Heldigvis for fotointeresserte tilbyr Adobe også en rimelig foto-pakke med både Photoshop og Lightroom.

Tilbud

Nå er foto-pakken tilgjengelig for 98 NOK per måned – vanlig pris er 117 NOK per måned. Tilbudet varer til torsdag 23. mai. Du finner tilbudet på adobe.com

You may also like...

5 Responses

 1. Photoshop Elements i kombinasjon med Nik Collection er en bedre pakke, for da eier man programvaren selv. Lr CC er det enkleste alternativet for nybegynnere, man kan abonnere på dette inkl. 1TB skylagring til samme pris, 98 kr/mnd. Skylagring er egentlig best, men så lenge man ikke kan kjøpe Lr CC kommer jeg til å gå helt over til Capture One straks de får bracketing. Men kommer da til å benytte Elements, kun for å kunne ha tilgang til Nik Collections. Blir det imidlertid så DoX bestemmer seg for å gjøre Nik Collection tilgjengelig som plug-in også for Lr CC, vil jeg tenke meg om en gang til.

  • Jeg kan være enig med deg ang at Elements er et godt alternativ, men jeg er ikke enig ang Lightroom CC. Skylagring er en uting uansett, fordi da er det Adobe som bestemmer hva som skjer med bildene dine. Lagrer du bildene dine lokalt har du full kontroll. Forresten så har Adobe fjernet CC i navnet, så nå heter det kun Lightroom og Lightroom Classic.

   Det finnes også et gratis alternativ i Darktable..

   • Vet du om man kan åpne Lr-filer i Elements? Da kan jeg laste ned alle bildene mine fra skyen og så arbeide videre på dem i Nik Collection. Man kan laste ned alt fra Lr her: https://lightroom.adobe.com/lightroom-downloader

    At CC er fjernet i navnet visste jeg ikke. Prøvde Darktable, men fikk det ikke til å virke på laptopen min, så kastet meg på den kampanjen Capture One kjører for tiden. Får stort sett bedre resultater her enn i Lr, men har abstinenser for Nik Collection.

    • Med Lr-filer mener du da catalogen? Alt arbeid lagres jo i catalogen, med unntak av bilder man eksporterer. Elements er ikke en del av Creative Cloud så jeg tviler på at det støttes.

     http://www.dataporten.net/lightroom-katalog-2019/

     Darktable ser faktisk meget spennende ut. Kanskje du kan prøve å installere den en gang til. Jeg fikk feilmelding første gangen, men det virket likevel.

     Var ikke klar over at Capture One er på tilbud, kanskje i skriver en sak om det, takk for tipset. Forresten, tilbudsprisen 4000 kroner er litt stiv pris. Du betaler jo kun 1400 kroner i året for Lightroom. Dessuten er vel ikke oppgraderingene for Capture One gratis så prisen er litt høy, synes jeg.

     Når jeg ser på prismodellen for Capture One en gang til så ser jeg at min pris var for den dyreste modellen, mens den rimeligste pakken ikke var på tilbud, 3400 kroner. Fortsatt litt stiv pris.

     • Tenker egentlig bare på filene, men håper de blir lastet ned i de katalogene jeg lagrer dem i i skyen. Vil kun benytte Nik Collections, men trenger da Elements for å åpne dem i Nik.

      Jeg betaler 90kr/mnd. nå for Capture One for Sony, begynte i mars, men det ser ut til at de fremdeles holder på med tilbud. Vil kanskje prøve Darktable seinere, men må nå først få Capture One under fingrene, samt finne en måte å få tilbake Nik Collection på, men tror dette må bli gjennom Elements.

      I USA øker visst Adobe prisene på nærmest alt, så JCristina har begynt en serie om alternativer: https://youtu.be/rcuaqdmyBjI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *