Nå blir Windows 10 mer stabil!

Microsoft har kunngjort at den neste store oppdatering av Windows 10 er klar for installering.

Les også: Slik er Windows 10-oppdatering

Bra oppdatering

Denne oppdateringen har fått mye skryt av journalister og Windows-eksperter som har testet prøveversjonen. Grunnen til skryten er ikke at oppdateringen har mange nye funksjoner, men snarere det motsatte.

Det viser seg nemlig at da Microsoft tidligere har prøvd å komme med oppdateringer med mange nye funksjoner, da har fallhøyden vært ganske høy. Det er da feilene kommer på løpende bånd.

Denne gangen dreier det seg mer om forbedringer av eksisterende funksjoner.

Nyhetene

Dette er noen av funksjonene som blir bedre i Windows 10 October 2020 Update:

 • Edge-nettleseren.
 • Alt+Tab-funksjonen.
 • Startmenyen.
 • Oppgavelinjen.
 • Innstillinger.

Slik får du tak i den

Du kan installere Windows 10 October 2020 Update via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Update. Klikk på Se etter oppdateringer og du skal da få opp en lenke til funksjonsoppdatering for Windows 10, versjon 20H2. Klikk på Last ned og installer. Hvis ikke du ser denne lenken må du prøve igjen senere.

Vi har installert oppdateringen på vår PC og denne gangen er installeringen mye raskere enn tidligere store oppdateringer for Windows 10. Dette avhenger imidlertid av hvor rask PC du har og hvor rask internett-linje du har.

Kanskje du bør vente

Det kan være lurt å vente en uke eller to med å installere denne oppdateringen. Denne oppdateringen er riktignok mindre farlig å installere enn lignende store oppdateringer tidligere, men historisk sett har Microsoft slitt med små og/eller store feil.

Kilde: Microsoft

You may also like...

1 Response

 1. Arne sier:

  Ja kanskje jeg Bør vente – for den som hetter Nye EDGE klare jo ikke en stakkers Nettbank?
  Jeg må bruke Feirfox til dette – så jeg ser ingen grunn til og Bruke det Produktet fra Microsoft

  Her Eks se på størrelsen av Brukere på Google Chrome – og størrelsen av brukere på Nye EDGE har Dataporten kontroll på det – hvis ja ikke vis det da får Brukere sjokk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.