Videoredigering for folk flest

Det blir stadig mer populært å legge ut videoer på YouTube og andre nettsteder. VideoPad Video Editor er en app som gjør videoredigering enklere. Du kan legge ut videoer direkte på YouYube.

Les også: Programvare-porten

Hensikten med VideoPad Video Editor er å gjøre det enkelt å lage videoer som ser proffe ut. Det skal også være enkelt å legge ut videoer på nettet.

Last ned og bruk

Du finner VideoPad Video Editor på nchsoftware.com. På det første vinduet du får opp etter installasjon kan du velge om du starter et nytt prosjekt eller åpner et eksisterende prosjekt. Videre finner du lenker til opplæring om videoredigering. Du kan åpne en video via menyknappen Add file. Så er det bare å sette i gang med redigering.

Grensesnittet er delt i videofiler (video files), forhåndsvisning (clip preview) og et redigeringområde (sequence og timeline). Klikk på Trim-ikonet for å redigere en video – her kan du blant annet velge når en video skal starte og når den skal slutte.

Klikk på Transition-ikonet hvis du ønsker å sette sammen flere videoer til én video – du kan bare dra en video til det ømrådet du selv ønsker. Klikk på Video Effects-ikonet for å legge til effekter i videoen og klikk på Audio Effects-ikonet for å legge til lydeffekter.

Når du er ferdig med redigering kan du klikke på Export Video-ikonet og du får da en rekke valg. Du kan for eksempel velge YouTube hvis du ønsker at videoen skal overføres direkte til YouTube.

Last ned

Du finner VideoPad Video Editor på nchsoftware.com.

Kilde: thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *