TV-app for PC-en din

Det finnes en rekke apper og tjeneste som kan brukes til å se på TV-stasjoner via PC-en. ProgDVB er en av de bedre vi har sett.

Les også: Se TV på PC-en din

ProgDVB er en app som finnes i gratisversjon. Denne appen gir deg tilgang til mange TV-stasjoner.

Last ned og bruk

Du finner ProgDVB på progdvb.com Du velger versjonen under «Free of charge». Du finner både 32-bit og 64-bit versjon.

Velg språkversjon (du kan velge english, appen støtter ikke norsk) og godta lisensavtalen. Under installasjonen kan du velge kilder, det vil si hvor appen henter signalene fra. Du kan blant annet sette en hake ved «Internet TV and Radio channels». Klikk på Next-knappen to ganger for å bekrefte valget.

Du kan til slutt velge å kjøre programmet (Run ProgDVB) og får da opp programvinduet. Det må sies at grensesnittet har meget dårlig design. Du må dra kantane på programvinduet til høyre og ned for å gjøre vinduet større. Videre bør du dra venstre-menyen lenger til høyre slik at du ser alle menyvalgene (fanene).

Vær oppmerksom på at fanene dukker opp nederst i vinduet og du må kanskje klikke på pilene i midten for å se alle fanene. Designet er utrolig klønete laget. Du må rett og slett justere vinduet for å se alle fanene nederst.

Fanene nederst til venstre viser fire forskjellige TV-oversikter: FreeBestTV, FreeWorldTV, KinodromSlyNet og RadioSlyNet. Du får ulike lister med TV eller radio alt etter hvilken fane du klikker på.

Du finner blant annet BBC, CNN, Sky News og flere utenlanske TV og radiostasjoner. NRK finner vi ikke her og det er svært dårlig med norske kanaler. Menysystemet er ganske dårlig, men du finner en søkemulighet og kan søke etter bestemte kanaler.

Konklusjon

ProgDVB har det dårligste grensesnittet vi noen gang har sett i en app, men du kan justere det slik at det blir brukbart. Er du ute etter utenlandske TV og radiokanaler er denne appen et alternativ.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.