Gratis app som gjør flere ting automatisk

Microsoft gir bort appen Power Automate Desktop. Det er en app som gjør det mulig å kjøre oppgave automatisk om og om igjen.

Les også: Programvare-porten

Appen inkluderer i utgangspunktet hundrevis av forhåndsdefinerte oppgaver. Denne appen er ikke ny, men det er først nå at den blir tilgjengelig gratis.

Power Automate Deskop

Microsoft Power Automate Desktop bruker såkalt Robotic process automation-teknologi for å registrere musesklikk og tastetrykk. Denne appen er rettet både mot hjemmebrukere og bedrifter. Det er jo bare fantasien som setter grenser for bruksområder, men Microsoft sier at appen blant annet kan brukes til å samle inn data fra ulike kilder til et dokument eller en rapport.

Les mer om Power Automate Desktop på microsoft.com. På docs.microsoft.com får du tips for å komme i gang med appen.

Last ned

Du finner appen på microsoft.com. Krever innlogging med Microsoft-konto. Hvis det er første gangen du bruker denne appen får du opp et vindu med en mulighet til å opprette ny flyt. Gi flyten et navn og klikk på Opprette. Du får da opp selve programvinduet og kan sette i gang med å redigere flyten du har nettopp opprettet. Du får en lang liste over hendelser på menyen til venstre og kan begynne å redigere den nye flyten.

Kilder: Microsoft, betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.