PCTrans kopierer alt fra PC til PC

Er du ute etter programvare som kan brukes til å overføre alle filer, brukerdata og all programvare fra en PC til en annen, altså uten at du må reinstallere alle programmene? Programmet ToDo PCTrans gjør nettopp dette.

Les også: Guide for overgang til ny PC

Skal du ta i bruk en ny PC, må du gjerne installere alle programmene på nytt, på den nye PC-en. Et alternativ er å bruke tjenesten Ninite for å installere gratisprogrammer i samme operasjon, men da får du kun med gratis programvare.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Hvis du av en eller annen grunn ikke har muligheten til dette, trenger du et program som kan brukes til å overføre alt fra den ene PC-en til den andre, inkludert programvare. Da er programmet ToDo PCTrans et alternativ for deg.

PCTrans kopierer alt

PCTrans er en app som kan brukes til å kopiere alt fra en gammel PC til en ny PC. Det betyr at du kan både kopiere filer og installerte programmer med alle innstillinger i orden.

Vi har tidligere testet en eldre versjon av denne appen og den fungerte som en drøm. Vær likevel klar over at du har ingen garanti for at det vil dukke opp noen komplikasjoner med overførte programmer på et senere tidspunkt.

Begrenset gratisversjon

Gratisversjonen er begrenset til 2 GB med data og 5 apper. Dersom du har 2 GB eller mindre på din PC kan PCTrans være midt i blinken for deg hvis du kun skal kopiere data og ikke apper.

Skal du kopiere mer data er prisen 39,95 USD (412 NOK) for én måned lisens, altså hvis du kun skal bruke appen den ene gangen. Vær oppmerksom på at denne appen har også navnet Data Transfer Pro.

Last ned

Du finner gratisversjonen på easeus.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *