Paramount+ er klar for Norge!

Nå har Netflix fått enda en konkurrent. Paramount kan tilby stort innhold, men den første testen skuffer.

Les også: Den store filmstrømmeguiden

Paramount har tidligere lansert strømmetjeneste for deler av verden, men det er først i dag at den er tilgjengelig for alle.

Paramount+

Tjenesten er nå tilgjengelig via paramountplus.com. Prisen er 69 NOK per måned. Du kan prøve tjenesten gratis i 7 dager. Du må imidlertid uansett registrere kortinformasjon for å registrere deg og må selv eventuelt sørge for å forlate tjenesten innen 7 dager hvis du ønsker det, ellers trekkes beløpet automatisk fra din bankkonto.

Stort utvalg

Paramount+ tilbyr innhold fra blant annet Paramount-filmselskapet, Showtime, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Smithsonian Channel. Her finner du filmer som Mission: Impossible, Grease, Arctic, The Godfather, The Godfather II, The Godfather III, Midnight in Paris. Her er noe for enhver smak.

Men, ikke bare positivt

Vi skulle prøve å søke etter noen filmer og regissører, men det viser seg at søkefunksjonen er rett og slett elendig og i praksis ikke fungerende. Innholdet er organisert, men antall kategorier er ganske lite, den mangler blant annet en viktig kategori som klassikere. Kanskje dette er barnesykdommer – det blir spennende å se om dette blir bedre i fremtiden.

Kilde: tek.no

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *