Klassikeren Paint.net i ny versjon

Det er nok mange kjenner til gratisprogrammet Paint.net som en gammel traver innen bilderedigering. Dette er en viktig oppdatering som fikser en rekke feil.

Les også: Fotoapper for alle nivåer

Ny versjon

Paint.net 4.2.13 er nå klar for nedlasting. Blant nyhetene er støtte for 2-bit per piksel hvis du lagrer bilde i PNG-format og støtte for 1-bit per piksel hvis du lagrer bilde i formatene PNG, BMP, eller TIFF. Les mer om bit-dybde på cambridgeincolour.com. Dessuten er en rekke feil fikset som ble oppdaget i forrige versjon.

Paint.net finnes i både gratis (free) og betalversjon (paid) har en pris på 72 NOK. Du finner begge versjonen på getpaint.net/download.html.

Funksjoner

Paint.net er et meget godt alternativ som et bilderedigeringsprogram, for å være helt gratis. Dette er noen av funksjonene:

  • Brukervennlig grensesnitt.
  • Paint.net støtter lag.
  • Oppdateres automatisk.
  • Leveres med flere spesialeffekter og verktøy.
  • Ubegrenset historikk for et bilde.
  • Mulighet for plugins.

Last ned

Paint.net kan lastes ned fra getpaint.net. Klikk på Download now-lenken ved free. Pakk opp ZIP-filen og kjør installasjonsfilen. Velg gjerne Hurtig under installasjonen og du kan også velge norsk som språkversjon hvis du ønsker det og klikk på Neste. Godta lisensavtalen og klikk på Neste. Klikk til slutt på Ferdig.

Kilde: blog.getpaint.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *