Spill for deg som liker kryssord

Liker du kryssord vil du elske dette nettstedet som ligner på det klassiske spillet Scrabble. En av mange fordeler er at du kan spille på tid.

Les også: Gratis spill

Klassisk ordspill

Ordspill.no er en klassisk ordlek der det gjelder å flette sammen ord på et spillbrett ved hjelp av bokstavbrikker. Det er gratis å bli medlem.

Registrer deg

Klikk på Opprett en konto-lenken for å registrere deg. Du kan velge mellom syv forskjellige spillrom. I skrivende stund er det spillerommet Sjiraffen som er det eneste aktive. Du klikker på Sjiraffen for å bevege deg inn på dette spillerommet.

Bruker JavaScript

Denne tjenesten har tidligere brukt Adobe Flash, men har nå byttet til JavaScript. Dermed vil de fleste moderne nettlesere støtte tjenesten.

Logg deg inn

Klikk på Sjiraffen-spillerommet og du får opp et vindu med tre faner: Hjem (hovedvinduet), Spillerom (oversikt over spillerommene) og Mitt Spill (vinduet hvor du selv spiller).

Start et ordspill

Selve vinduet til Ordspill viser deltakerliste til venstre og aktive spill til høyre. Et spill startes ved at noen oppretter et spill via Starte nytt-lenken. Et alternativ er å spille mot noen som allerede har opprettet et spill – da klikker du på BLI MED. Spillet blir da startet, men kun dersom den andre deltakeren aksepterer det.

Spillet tilbyr brett av ulike typer, inkludert tilfeldig, standard og spesial. Du kan også velge hastighet, det vil si hvor lenge et spill skal vare. Er du nybegynner bør du velge standard brett og normal hastighet.

Deretter lærer du å spille ved å prøve. Ordspill spilles altså på tid og det er mange som anser dette som en fordel sammenlignet med for eksempel WordFeud hvor man kanskje må vente tre døgn på at motstanderen gjør noe.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *