Gratis tegneapp som imponerer

Det finnes et godt utvalg av tegneprogrammer også de som er gratis, men de færreste byr på like mange funksjoner som MediBang Paint

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Gratis

MediBang Paint er en helt gratis tegneapp som byr på imponerende funksjoner som lag, koster og effekter.

Last ned og bruk

Du finner MediBang Paint på medibangpaint.com. Skroll ned MediBang Paint Pro og klikk på Windows-knappen for å laste ned appen for Windows. Denne appen støtter også mobile enheter.

Kjør installasonsfilen og velg språkversjon English (denne appen er ikke tilgjengelig på norsk). Når du kjører programmet får du opp et vindu i fullskjemmodus med en reklameplakat i midten. Du kan bare lukke reklamen og du får da opp et vindu hvor du kan velge et prosjekt som du kan bruke til å jobbe med videre. Her får du også tilgang til opplæring (tutorial).

For å komme i gang med et tegneprosjekt kan du for eksempel klikke på Illustrate under Let’s Draw fra menyen til venstre på vinduet du får opp i starten (et alternativ er å klikke på File, New). Videre kan du klikke på OK for å bekrefte størrelsen på bildet du skal tegne. Du får da opp et tomt bilde og det er bare å sette i gang og tegne! Velg File og Save as for å lagre bildet når du er ferdig.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *