Hva skjedde med IMDB?

Er du interessert i film er det ikke usannsynlig at du kjenner til verdens beste filmdatabase.

Les også: IMDB-guide

Unik nettside

IMDB.com er en fantastisk ressurs for filmelskere. Her finner du informasjon om alle verdens filmer og det populære nettstedet er organisert på en slik måte at det er enkelt å finne filmer du kanskje ikke husker navnet på, men at du husker skuespiller eller regissør.

Nytt design ødelegger

Nettstedet har fått et nytt design og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Det er mye som er galt med det nye designet, men det som først og fremst irriterer er den animerte plakaten øverst på hovedsiden. Denne plakaten ødelegger brukeropplevelsen.

I tillegg er de brukervennlige lenkene øverst blitt fjernet og i stedet har vi fått menyer som innebærer at vi må klikke flere ganger for å få et innhold vi ønsker. Dessuten er trailere på autoplay, det vil si traileren du ser hvis du går på en side for en bestemt film.

Det finnes heldigvis knep som gjør at du kan unngå hovedsiden. Du kan for eksempel bokmerke en av undersidene, for eksempel imdb.com/news.

Brukerne reagerer

Det finnes ulike diskusjonsfora som diskuterer det nye designet. Et alternativ er getsatisfaction.com/imdb, men på getsatisfaction.com/imdb/topics finner du en egen diskusjon om det nye designet. Du må registrere deg for å eventuelt legge inn kommentar – det er det mange som har gjort.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *