Slik får du mer plass på DropBox

Mange av oss bruker internett for å lagre data og ikke uten grunn. Fordelene er ganske mange. Nettlagring er en enkel måte å lagre data på, og å dele filer med andre brukere. Nettlagring er gjerne ganske rimelig eller gratis, og du får tilgang til dine filer overalt.

Les også: Nettlagringstjenester

Dropbox er en av de mest populære nettlagringstjenestene. Her får du oversikten over mulighetene i Dropbox og du får også tips om hvordan du kan få større lagringsplass på Dropbox.

Slik fungerer Dropbox

Du kan overføre filene via din nettleser (dropbox.com), men hvis du laster ned Dropbox-appen kan du også jobbe med filene akkurat som om filene er lagret på din PC, det vil si du får tilgang til filene via filutforsker i Windows.

Det er svært enkelt å dele filer med Dropbox. Du legger filene i en egen mappe og klikker på Share-knappen som dukker opp til høyre når du holder musepekeren over den aktuelle mappen. Så er det bare å skrive inn e-postadressen til den personen du skal dele mappen til.

Har du installert Dropbox-appen på PC-en din og enhetene dine kan filene synkroniseres mellom alle enhetene. Hvis du legger filer i Dropbox-mappen blir de synkronisert automatisk til de andre enhetene.

Dropbox har en Microsoft Office-integrasjon. Det betyr at endringer i et dokument blir automatisk synkronisert til alle enheter med Dropbox installert.

Du får 2 GB gratis lagringsplass hos DropBox. Støtter Windows, iOS, Android, Blackberry og Kindle Fire. Les mer om DropBox på dropbox.com.

Dette er tjenestene DropBox tilbyr for enkeltpersoner:

 • Gratis gir 2 GB lagringsplass.
 • Plus: 9,99 euro per måned gir 2 TB lagringsplass.
 • Family: 16,99 euro per måned gir 3 TB lagringsplass og mer avansert kontroll.

Du finner en oversikt på dropbox.com.

Slik får du mer lagringsplass

Det finnes en rekke metoder som kan brukes til å utvide lagringsplassen på Dropbox. Dette er noen tips. Vær klar over at det varierer hvor mye du får av ekstra lagringsplass med de ulike metodene:

 • Inviter venner til Dropbox. Dette kan du gjøre via Innstillinger, velg abonnement og klikk på Inviter en venn. Du får 500 MB ekstra for hver venn. Les mer på dropbox.com

 • Kjøper du Samsung-mobiltelefon får du mer lagringsplass.

 • Følg Dropbox på Twitter.

 • Har du HTC-enhet får du mer lagringsplass på Dropbox.

 • Bruker du Dropbox til å overføre bildet fra et kamera, får du ekstra lagringsplass. Les mer på dropbox.com.

 • Fullfør startveiledningen til DropBox og du får mer plass. Les mer på dropbox.com.

 • Du kan fortelle Dropbox hvorfor du liker tjenesten. Les mer på dropbox.com (krever innlogging).

 • Et godt tips er å rydde i Dropbox-plassen din for å få mer plass, det vil si du kan fjerne filer du ikke lenger trenger.

Et alternativ er å kjøpe mer plass. Du kan betale for Plus eller Professional. Les mer på dropbox.com.

Last ned

Du kan også laste ned og installere DropBox-appen på dine mobile enhet, hvis den ikke allerede er installert.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *