Artig portrett-app som animerer bildene dine

MyHeritage er en tjeneste for slektsforskning. Tjenesten har tidligere lansert et verktøy (Photo Enhancer) som gjør uskarpe bilder skarpere. Nå lanseres et nytt verktøy – du kan animere dine egne bilder.

Les også: Photo Enhancer

Det nye verktøyet kalles for Deep Nostalgia og bruker kunstig intelligens for å animere portrettbilder. Verktøyet er basert på videoer av animasjoner av ansiktsuttrykk som ligger i en database – det kan være øyebevegelser, smil og andre uttrykk.

Deep Nostalgia

Du finner tjenesten på myheritage.no – du kan laste opp ditt eget bilde og prøve – krever registrering. Du laster opp et stillbilde (et portrett) og får tilbake GIF-animert bilde. Du kan besøke myheritage.no/deep-nostalgia for å se demonstrasjon av verktøyet – det er nesten nifst hvor «realistisk» dette er. Mennesket på bildet blir jo «levende». Kanskje litt nifs å se en avdød slektning «bevege seg». Resultatet er forresten ikke personlig fordi bevegelsene er basert på andre personer og ikke på den personen som er på bildet. Bevegelsene er med andre ord generaliserte.

Kun 3 gratisforsøk

For ordens skyld, du kan kun bruke dette verktøyet på tre bilder. Etter det må du betale for tjenesten.

Kilde: dpreview.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *