Komplett er ikke lenger for «geeks»

For en del år siden var det Komplett som var favoritten for mange for kjøp av PC-er og datautstyr.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Så skjedde det noe – utvalget ble dårligere og kundeservice også. Denne negative utviklingen startet allerede for over fem år siden.

Komplett

Du finner selve butikken på komplett.no. Her finner du menyvalg som blant annet komplette PC-er, bærbar PC, PC-komponenter, Black Week og julegavetips

Negativ utvikling

Skal du kjøpe en ny bærbar PC på Komplett er utvalget overraskende dårlig. De fleste PC-ene du får på Komplett har lokal lagringsplass som er 512 GB eller mindre. Skal du ha mer lagringsplass er PC-prisen gjerne skyhøy. Dette markedet er nok rettet mot brukere som lagrer det meste i nettskyen, men det er mange som ønsker mer lagringsplass, blant annet fotografer og fotoentusiaster som ønsker å lagre sine bilder lokalt.

Komplett deles i to

Det har skjedd i løpet av et par år at Komplett er blitt delt i to avdelinger. En butikk for vanlige forbrukere og en helt annen for bedrifter. Denne delingen er slett ikke optimal, i hvert fall ikke for bedrifter som skal handle datautstyr. Les mer i vår artikkel.

Et bedre alternativ

Erfaringsmessig er den norske butikken Multicom et mye bedre alternativ. Dataporten har handlet PC der og kjempefornøyd med utvalget og fleksibiliteten. Les mer i vår artikkel.

Hvor handler du PC og datautstyr?

Hvilken butikk pleier du å velge for å kjøpe PC og datautstyr? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *