Wox gir deg rask tilgang til det du trenger
Wox er an app som gir deg rask tilgang til apper, filer og tjenester du trenger her og nå.

Les også: Programvare-porten

Denne appen er av typen «launcher» – det betyr at den gir deg rask tilgang til programmer, filer, tjenester og nettsider. Den gir deg rett og slett tilgang til det det trenger når du trenger det.

Du kan bruke Wox til å søke etter apper på PC-en din og på den måten starte dem når du ønsker det. Du får opp et Wox-vindu og det er bare å skrive inn det du er ute etter.

Last ned

Du finner Wox på wox.one – last ned Wox-1.3.524.exe fra github.com og kjør installasjonsfilen.

Det kan ta litt tid å bli vant til Wox, fordi du får bare opp et programvindu uten noen knapper eller menyer. Poenget er at du skal bruke søkeord for å få opp det du ønsker.

Kjør apper her og nå
Hvis du for eksempel ønsker å starte nettleseren Google Chrome så skriver du Chrome, velger Chrome fra menyen og trykker på Enter-tasten. Dette kan du gjøre med et hvilket som helst program som er installert på PC-en din, også filer.

Nettsøk
Ønsker du å søke på nettet med søkemotoren Google kan du bruke g som prefiks, for eksempel g oslo vær.

Innstillinger
Skriv setting i Wox-vinduet og trykk på Enter-tasten og du får opp innstillinger for Wox-programmet. Her kan du blant annet velge om Wox starter når PC-en starter, du kan få en oversikt over plugin og du kan velge tema for Wox-programmet.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *