Genial app for multitaskere!

Pleier du å bruke hjulet på datamusen og ha mange vinduer åpne samtidig er denne appen absolutt noe for deg. WizMouse gjør det mulig å skrolle med musehjulet i et vindu som ikke er i fokus. Dette er noe du bare må prøve!


Les også: Programvare-arkivet

WizMouse

Med WizMouse kan du skrolle i et vindu som tilhører et program som ikke er i fokus, altså uten å klikke i vinduet først. Programmet gjør det også mulig å bruke hjulet i programmer som i utgangspunktet ikke støtter musehjul.

Dette er innebygd

Du finner noe lignende i Windows 10, nemlig via Start, Innstillinger, Mus. Her kan du aktivere Rull inaktive vinduer når jeg holder pekeren over dem. Du kan skrolle med musen i det vinduet du ønsker uten å måtte klikke rundt med museknappen. WizMouse er altså et alternativ.

For ordens skyld, du kan allerede skrolle i et annet vindu uten å klikke først, men kun hvis vinduene tilhører det samme programmet, for eksempel den samme nettleseren. Har du derimot vinduer åpne fra ulike typer programmer vil du ikke kunne gjøre dette. Da trenger du WizMouse.

Last ned

Du finner WizMouse på antibody-software.com. Du får opp et WizMouse-vindu når programmet er ferdig installert med muligheter for å eventuelt konfigurere programmet. Du kan egentlig bare klikke på OK-knappen fordi programmet er aktivert.

Legg merke til at hvis du deaktiverer WizMouse vil du ikke lenger kunne skrolle i forskjellige vinduer uten å måtte klikke først. Du kan deaktivere programmet ved å klikk på WizMouse-ikonet nedest til høyre i Windows (system tray) og velge Setting. Her kan du fjerne haken ved WizMouse Enabled.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *