Stor sikkerhetspakke for Windows

Microsoft har nå lagt ut nye sikkerhetsoppdateringer for Windows. Dette er oppdateringer som er viktige fordi de beskytter PC-en din mot angrep utenfra.

Les også: Guide: Windows Update

Tirsdag 9. juli

Tirsdag 9. juli 2024 ble det lagt ut nye oppdateringer. Det dreier seg om en samlet pakke som fikser 142 feil og 4 kritiske sikkerhetshull. Du finner en liste over oppdateringene på microsoft.com.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Windows oppdateres automatisk

Windows oppdateres automatisk, det vil si hvis ikke du har endret innstillingene i Windows. Du kan uansett sette i gang oppdateringen via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Update og klikke på Se etter oppdatering. For ordens skyld, det kan ta litt tid før oppdateringene er tilgjengelige. Hvis du har Windows 11 er det Start, Innstillinger og Windows Update.

Les også: Følg Dataporten på Facebook!

Hvorfor er Microsoft så dårlige på dette?

For vanlige brukere spiller det ingen rolle, men teknikere og journalister ønsker presis og oversiktlig informasjon om sikkerhetsoppdateringer. Microsoft tilbyr både msrc.microsoft.com/update-guide og learn.microsoft.com/release-health, men ingen av disse nettstedene gir oss en god nok oversikt over de nyeste sikkerhetsoppdateringene for Windows. Les mer i vår artikkel.

Det viser seg at nettsteder som bleepingcomputer.com og flere andre nettsteder er mye flinkere til dette. Hvorfor er dere så dårlige på dette, Microsoft?

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *