Viktig sikkerhetspakke for Windows
Microsoft har nå lagt ut viktige sikkerhetsoppdateringer for Windows. De er viktige fordi de beskytter PC-en din mot angrep utenfra.

Les også: Guide: Windows Update

Tirsdag 12. juni

Tirsdag 12. juni 2018 ble det lagt ut nye oppdateringer. Denne gangen er det 26 sikkerhetsoppdateringer for Windows og mange av disse er kritiske. Det er i tillegg lagt ut kritiske sikkerhetsoppdateringer for Internet Explorer og Microsoft Edge.

Dårligere oversikt i dag

Microsoft har av en eller annen grunn bestemt seg for å gjøre det vanskeligere for brukerne å få informasjon om oppdateringene. «Security Bulletins» har tidligere gitt en fin oversikt over Windows-oppdateringene, men denne er nå blitt erstattet med såkalt «Security Update Guide». Denne informasjonen trenger mannen i gata riktignok ikke å vite, men journalister og teknikere ønsker gjerne å vite dette.

Les også: Slik får du kontroll over Windows Update

Nettsiden for sikkerhetsoppdateringer er dessverre mindre oversiktlig, men du finner den på microsoft.com – her må du bruke flere filtre for å finne informasjon om et bestemt produkt – dette var mye enklere før. Du finner bedre oversikt på ghacks.net.

Windows oppdateres automatisk

Har du Windows 10 blir oppdateringene installert automatisk. Ha du en eldre Windows-versjon kan du velge om oppdateringene installeres automatisk eller ikke, men standardinnstillingen er at de installeres automatisk. Les mer om dette i vår guide.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *