Fotoappen i Windows 10 blir bedre og bedre!

Det er nok mange som ikke har fått det med seg, men Windows 10 er den første Windows-versjonen som støtter raw-filer. Dette er gode nyheter for fotoentusiaster.

Les også: De beste fotoappene

Windows 10 har også en innebygd fotoapp som i begynnelsen var ganske primitiv, men Microsoft har i løpet av den siste tiden kommet med en rekke forbedringer!

Nyheter i desember 2016

Den innebygde fotoappen i Windows 10 blir bedre og bedre. Blant nyhetene denne gangen er at Bilder-appen er blitt mer brukervennlig, dette innebærer blant annet at redigering er blitt enklere. Du kan nå skifte modus i Bilder-appen, fra mørk til lys modus.

Videre har Bilder-appen fått en ny horisontal verktøylinje, denne gjør det blant annet mulig å vise bildene dine på forskjellige måter. Du kan også tegne på bildene med Bilder-appen, dette gjelder kun enheter som støtter dette. Du finner detaljene på blogs.windows.com.

Den innebygde Bilder-appen i Windows 10 er blitt flere hakk bedre enn den var for ett år siden. Du kan blant annet redigere et bilde ved å klikke på verktøyikonet øverst til høyre.

Vi prøver funksjonen «Forbedre», det er funksjon som kan brukes til å forbedre et bilde slik appen «tror» er best for bildet. Denne funksjonen var ganske dårlig da vi prøvde den for ett år siden. Denne gangen er det gjort forbedringer – vi opplever nå at det behandlede bildet faktisk blir litt bedre enn originalbildet, så denne funksjonen fungerer. Vær oppmerksom på at du må klikke gjentatte ganger på «Forbedre»-menyvalget for å sammenligne originalbildet med bildet som ble endret.

You may also like...

1 Response

  1. Arild sier:

    Hvor ble det av SELEKTIV FOCUS??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *