Nå kan du kjøre Windows 95 som en app

Det er moro med nostalgi og nå kan du se hvordan Windows 95 så ut i 1995. Det er an app som kjører virtuell maskin.

Les også: Kjør Windows 95 som en app

I fjor lanserte Felix Rieseberg en Windows 95-app som kan kjøres med Windows 10. Nå er han tilbake med en ny app som er en oppdatert og bedre versjon av forrige versjon. Appen inkluderer spillklassikerne Doom og Wolfenstein3D.

Windows 95 2.0

Den nye appen, kalt for Windows 95 2,0, er skrevet i JavaScript og er egentlig en virtuell maskin. Dette er en stor oppdatering som nå inkluderer lyd og internett-tilgang. Den har nettleseren Netscape Navigator 2.0.

Last ned og bruk

Du finner appen på github.com – den støtter både Windows, macOS og Linux.

Skal du installere denne appen i Windows 10 vil Windows Defender sannsynligvis reagere på den. Windows Defender pleier å stoppe apper som ikke er utviklet av Microsoft. Dette er falsk alarm. Hvis du får opp et vindu med «Windows beskytter PCen» kan klikke på Mer info-lenken og og videre klikke på Kjør likevel-knappen. Vær oppmerksom på at det kan ta litt tid før du får opp Windows 95-vinduet.

Du kan klikke på «Start Windows 95» når appen er i gang. Du kan klikke på Esc-tasten hvis du ønsker å frigjøre musen fra Windows 95-vinduet. Du finner spillene via «Shorcut to Games» på skrivebordet i Windows 95-appen.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.