Slik angrer du på Windows-oppdatering

Har du større problemer etter oppdatering til Windows 10 Fall Creators Update eller av andre grunner ønsker å angre på oppdateringen? Her får du oppskriften!

Les også: Windows 10 Fall Creators Update er klar
I disse dager er det mange som, får den store oppdateringen Windows 10 Fall Creators Update. Hvis du har installert denne oppdateringen og opplever store problemer etter installasjonen, eller av en annen grunn ønsker å angre på oppdateringen, har du en mulighet til å gå tilbake til forrige versjon av Windows.

Ikke uten risiko

Det understrekes at du gjør dette på eget ansvar. Det kan nemlig hende at noen av appene og filene blir borte ved denne prosessen. Dette er ikke noe som er sikkert, men du må nesten regne med den muligheten. Derfor bør du tenke deg godt om før du eventuelt bestemmer deg for å nedgradere.

Dersom du har problemer med Windows kan det være lurt å se først på vår guide som handler om generelle problemer i Windows. Har du større problemer etter den store oppdatering har du altså denne muligheten – nettstedet beranews.com melder om brukere av bærbare PC-er av typen Razer som forteller om store problemer etter oppdatering.

Denne prosessen ved å gå tilbake til forrige versjon gjelder forresten også Windows 7, Windows 8 og Winfows 8.1, dersom du har oppgradert fra disse direkte til Windows 10 Fall Creators Update.

Du kan eventuelt oppdatere senere

Poenget er at at du kan gå tilbake i dag og eventuelt oppdatere senere når Microsoft har gjort Windows 10 Fall Creators Update mer stabil for disse PC-ene. Det å gå tilbake til forrige Windows-versjon forutsetter forresten at du ikke har valgt å rydde bort installasjonsfilene til Windows 10 Fall Creators Update.

Slik gjør du det

Vær klar over at du gjør dette på eget ansvar.

SliK går du tilbake til forrige Windows-versjon, altså før Windows 10 Fall Creators Update ble installert:

  1. Klikk på Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Gjenoppretting.
  2. Klikk på knappen under Gå tilbake.
  3. Prosessen ved å gå tilbake til forrige Windows-versjon starter snart.
  4. Du kan få spørsmål om hvorfor du ønsker å gå tilbake til forrige versjon. Du svarer på det alternativet du mener er riktig.
  5. Klikk på Neste-knappen.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *