Datoen er klar for neste store Windows-oppdatering

Den neste store oppdateringen for Windows 10 er Fall Creators Update og den skal lanseres tirsdag 17. oktober 2017. Denne innebærer store forbedringer for blant annet bilder, video og 3D-effekter. Det skal også bli forbedringer for spill, sikkerhet og tilgjengelighet.

Les også: Den store Windows-guiden

Store oppdateringer

Fall Creators Update er den fjerde store oppdateringen for Windows 10. Dette er tidligere store oppdateringer for Windows 10:
Nyhetene i Fall Creators Update

Dette er noen av nyhetene som kommer:

 • Windows Inking
  Har du en digital penn blir funksjonen Windows Inking vesentlig bedre i Windows 10. Smart ink med kunstig intelligens skal gjøre det enklere å tegne på skjermen.

 • Bilder og video
  Bildebehandlingen blir bedre i Windows 10 i tillegg til video og 3D-effekter.

 • OneDrive
  Det blir enklere å lagre dine filer i nettskyen med OneDrive – det blir som å ha filene lagret lokalt på din PC.

 • Spill
  Spillopplevelsen blir bedre med Windows 10.

 • Sikkerhet
  Winows Defender blir smartere og skal beskytte PC-en bedre enn før. Den får en ny nettbasert teknologi som skal beskytte PC-en bedre mot blant annet ransomware.

 • Tilgjengelighet
  Windows 10 skal blir bedre for brukere med forskjellige funksjonshemninger. Du skal blant annet kunne styre Windows 10 med øynene.

 • Windows Mixed Reality
  Dette er en teknologi som gjør det mulig å blande virkeligheter (den fysiske verden og en digital) med bruk av hodesett.

Hvilke nye funksjoner liker du?

Microsoft har lagt ut en undersøkelse hvor de spør leserne hvilke nye funksjoner de synes er mest spennende. Du finner undersøkelsen på insidersurveys.windows.com. Klikk på Next-knappen for å starte undersøkelsen og velg tre funksjoner du synes er mest spennende. Du kan klikke på Submit-knappen når du er ferdig. Du kan eventuelt bare bruke denne nettsiden til å få en oversikt over nye funksjoner i Windows 10, altså uten å klikke på Submit.

Kilder: Windows.com, ghacks.net

You may also like...

2 Responses

 1. Dataporte. Iso- Fill Win10 Win 7 Win8.1

  Der er mange fine artikler som kommer i Dataporten, også i dag den neste nye oppdatering av Win10 oppdatering er vel til for å bedre systemet, for egen del har alt til nå gått helt fint, ikke alt setter jeg pris på men prøver å omgås dette.

  Edge er produsert oppe i en Barnehage på Uller, Microsoft har tilknytning der vet jeg.

  Der er skrevet side opp og side ned lag deg en Iso fil av Win10 ok er sikkert mulig for Win 7 og 8.1 også, det har jeg faktisk gjort og den er nå bare her da om jeg treng vet jeg ikke?

  Mitt spørsmål er at dette skal være en redning om computeren blir i dårlig humør ok. For noen er det så jeg har gått fri.

  Og jeg spør i hvilket humør snakker vi om? Er det når dataen nekter å starte opp, svart skjerm for eksempel. Hvor viktig er den egentlig?

  Er det hvis der er feil på maskinen og den ikke oppføre seg normalt?

  Studere man er der mange som er ute for dette jeg har bare hatt utrolig med flaks.

  Ellers har vi 2 valg Ren oppstart fjern alle filer ok, neste Ren oppstart behold filer, har brukt begge fungerte fint dette.
  Vi har også Windows Problemløser den er helt ok den også har jeg prøvd og kan anbefales.

  Iso-filen kan lages på pinne eller DVD jeg har den på pinne jeg men mitt spørsmål er hvor når trenger jeg den og i hvilken situasjon.

  Takker for svaret, vil tro der er flere som lure på dette. Kan ikke tenke meg at jeg er den eneste.

  Takk for hjelpen.
  Arne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *