Windows 10 Fall Creators Update er klar

Den store oppdateringen for Windows 10, nemlig Fall Creators Update, skulle lanseres i dag og nå er den her. Vi viser deg hvordan du kan laste den ned før alle andre!
Les også: Windows 10 Fall Creators Update

For ordens skyld, du bør ikke arbeide med PC-en din mens Windows oppdateres. Du bør avslutte alle programmer før du eventuelt setter i gang. Ta også sikkerhetskopi av viktige filer før du oppdaterer.

Slik installerer du den store oppdateringen

Det finnes flere måter å installere oppdateringen. Vi viser her to måter. Du kan først prøve den ene og hvis ikke den fungerer kan du prøve den andre.

Gå til nettsiden microsoft.com og her har du to alternativer:

  • Du kan klikke på Oppdater nå-knappen. Last ned og kjør filen og da skal det settes i gang oppdatering til Windows 10 Fall Creators Update. Dersom det ikke skjer noe her kan du prøve det andre alternativet.

  • Det andre alternativet er Last ned verktøyet nå-knappen og det er dette alternativet som fungerer – vi har nettopp prøvd. Lagre filen og kjør den nedlastede filen. Godkjenn lisensvilkårene, velg Oppgrader denne PCen nå og klikk på Neste-knappen. Denne metoden bruker et såkalt Media Creation Tool til å oppdatere PC-en. Du får etter hvert et vindu med meldingen Klar for å installere og her kan du blant annet velge å beholde personlige filer og apper, og det bør du absolutt velge. Klikk på Installer-knappen når du er klar til å installere.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *