TubiTV er et eldorado for B-filmer

TubiTV.com er en gratis reklamefinansiert strømmetjeneste for filmer på nettet. Liker du B-filmer og lavbudsjettfilmer er dette tjenesten for deg.

Les også: Filmstrømmetjenester

Gratis tjeneste

Du finner tjenesten på tubitv.com. På nettsiden har du en mulighet til å registrere deg gratis. Du får en e-postmelding som du bruker for å bekrefte din registrering.

Det viser seg altså at du ikke trenger å registrere deg for å se de fleste filmene – det er bare å søke etter eller bla i filmer og se dem direkte i nettleseren. Du finner filmene via Browse Titles eller via tubitv.com/home.

TubiTV ble lansert i 2014 og de har et ganske stort utvalg av filmer for en strømmetjeneste som er gratis. Tjeneste har klart å få til et samarbeide med store hollywood-studioer som Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Lionsgate og mange andre, ifølge Wikipedia.

Ikke bare B-filmer

Du finner ikke like stort utvalg av filmer som Netflix gjør, men liker du klassiske B- og C-filmer finner du et godt utvalg her. Du finner også klassiske A-filmer, for eksempel Django, The General, The Kid og Dial M for Murder.

Filmer

Dette er noen av filmene du finner på TubiTV:

Hvis du klikker på menyknappen øverst til venstre ved siden av TUBI-logoen kan du se alle kategoriene.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *