Alle bokmerkene dine på ett sted
En nettleser er noe av det viktigste vi har installert på våre PC-er og bokmerker er kanskje den viktigste funksjonen i en nettleser.

Les også: Programvare-porten

Hvorfor ikke en egen app som organiserer bokmerkene og gjør at de alltid er tilgjengelig? StorURL er nettopp en slik app!

Liten app med import-mulighet

StorURL er en liten app som lagrer alle dine bokmerker på ett sted. Du kan importere (File, Import og velg en nettleser) bokmerker fra nettlesere som Internet Explorer, Chrome, Firefox og Opera.

Du kan organisere bokmerkene i kategorier og du kan lage en HTML-fil av alle bokmerkene slik at du kan lese filen som en nettside. Hvis du dobbeltklikker på en av lenkene åpnes den i din nettleser.

Videre kan du ha en åpen StorURL-verktøylinje som får en fast plass på PC-skjermen din.

Last ned

Du finner StorURL på haztek-software.com. StorURL finnes også i en nettbasert versjon og den finner du på storurl.us – dermed har du tilgang til dine bokmerker uansett hvor du befinner deg. Kjør installasjonsfilen, godkjenn lisensavtalen og det kan hende at du får opp et vindu med en mulighet til å installere Microsoft Visual C++-pakke. Si Yes til dette. Klikk på OK-knappen for å avslutte installasjonen og klikke på Finish for å avslutte installasjonen.

I bruk

Når programmet startes for første gang får du opp et vindu med teksten «No database was defined. Would you like to create one?». Klikk på Ja for å fortsette. Du får opp et vindu med en mulighet til å aktivere passord-beskyttelse. Du kan bare la felte være tomt (klikk på «Cancel») hvis ikke du ønsker å aktivere passord-beskyttelse.

Du får nå opp selve programvinduet til StorURL. Du kan importere bokmerker fra nettleserne Internet Explorer, Chrome, Firefox eller Opera via menyen File, Import. Meningen er at du skal bla deg frem til riktig bokmerke-fil, men StorURL skal finne den riktige mappen.

Du kan velge å aktivere verktøylinjen (som er egentlig hensikten med StorURL) via menyen View, Floating Toolbar. Dermed får du tilgang til bokmerkene på skrivebordet i Windows, alltid synlig.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.