Verktøy for slektsforskning

Slektsforskning blir stadig mer populært, ikke minst takket være en dokumentarserie på NRK hvor en rekke kjente norske personer får hjelp med sin slektsforskning. På denne siden finner du verktøy som kan brukes for din slektsforskning.

Les også: Historiske bilder

Populær serie på NRK

«Hvem tror du at du er?» er en norsk dokumentarserie om slektsforskning som har gått på NRK1 siden 2011. Serien er produsert av Monster Entertainment for NRK og er basert på den britiske «Who Do You Think You Are?». Du kunne se serien på tv.nrk.no, men den er ikke lenger tilgjengelig. Det går rykter om at sesong 5 skal sendes i 2020, men vi klarer ikke å finne en bekreftelse på dette.

Les også: NRK.no: Du må gjøre slektsforskningen selv.

MyHeritage

MyHeritage er opprinnelig en israelsk tjeneste for slektsforskning, men som nå finnes på flere språk, inkludert på norsk. Fordelen med denne tjenesten er at det er ganske enkelt å komme i gang med din egen slektsforskning. Les mer i vår artikkel.

My Family Tree

My Family Tree er et gratis program som kan brukes til å registrere navn og sette opp ditt eget slektstre. Les mer i vår artikkel.

Legacy

Legacy er et slektsprogram som finnes både i gratis standardutgave og en DeLuxe-utgave med avanserte funksjoner som du må betale for. Les mer i vår artikkel.

Nyttige nettsteder

Dette er nyttige nettsteder som kan hjelpe deg med å finne ut mer om din slekt:

Kilder: Wikipedia (1), Wikipedia (2)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *