SF Anytime har et godt filmutvalg


Det finnes etter hvert et meget stort utvalg av tjenester som kan brukes til å se på filmer på nettet.

Les også: Filmstrømmetjenester på nett

Tilgjengelig i Norge

SF Anytime.com er en filmstrømmetjeneste som eies av selskapet Bonnier som har en base i Sverige, men tjenesten er tikgjengelig i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

SF Anytime tilbyr kjøp og leie av film på nett og er tilgjengelige via din PC/Mac, nettbrett (Samsung android), Smart TV (Samsung, LG og Panasonic) og også på Set Top Box hos operatører som Canal Digital, Riks TV og T-We.

For å se på en film betaler du med kort (Visa og Mastercard). Etterpå kan du se den mange ganger i løpet av 48 timer. Nye filmer dukker opp hele tiden. Prisen for hver film ligger på rundt 29 til 39 kroner. Visning av filmer kan kjøpes med såkalte verdikoder – les mer på sfanytime.com.

Nettsiden til SF Anytime er veldig oversiktlig. På midten ser du en oversikt over filmer i utvalgte kategorier. På venstre siden kan du bla i menyer som topplister, nyheter, kommende, filmer, TV-serier, temaer, barn og mine filmer. I tillegg har du en søkefunksjon øverst.

Hvordan er filmutvalget?

SF Anytime har et godt utvalg av filmer. Du finner mange populære toppfilmer her, men også klassikere. Vi brukte søkefunksjonen for å sjekke filmutvalget – husk at du må klikke på «VIS MER» for å se flere filmer i et søkeresultat.

Vi fikk følgende resulatet (antall filmer): Scorsese (10), Woody Allen (28). Chaplin (6), Tarantino (7), Sergio Leone (2), Fellini (2), Hitchcock (6), Kubrick (8).

Mer informasjon

Du finner mer informasjon (spørsmål og svar) om SF Anytime på sfanytime.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *