Ny versjon av PowerToys!

Microsoft har tidligere kunngjort at selskapet har planer om å lansere en ny utgave av klassikeren Powertoys som i sin tid var tilgjengelig for Windows 95 og Windows XP.

Nå er den første forhåndsvisningen av PowerToys er klar for nedlasting. Den er basert på åpen kildekode

Ny versjon klar

Pakken har tidligere hatt to programmer, nemlig FanzyZones og Shortcuts Guide. Nå blir det lagt til programmet PowerRename og det er nå også en mulighet for Dark Mode.

Last ned

Du finner den nye utgaven av PowerToys på github.com last ned og kjør PowerToysSetup.msi. Godta lisensavtalen og installer PowerToys. Klikk til slutt på Finish og start Powertoys!

Du får et lite PowerToys-ikon nederst til høyre i Windows (system tray) – klikk på ikonet for å starte programmet. Du får da opp programvinduet og kan klikke på FancyZones eller Shortcut Guide fra menyen til venstre for å starte ett av programmene.

FanzyZones kan brukes til å opprette soner på skrivebordet i Windows for å plassere vinduer. Dette programmet har fem maler innebygd og du kan også lage dine egne.

Shortcuts Guide viser tilgjengelige hurtigtaster hvis du holder nede Windows-tasten. Du har en mulighet til å endre tiden som trengs før hurtigtast-listen dukker opp på skjermen.

PowerRename kan brukes til å gi flere filer et nytt navn i samme prosess.

Kilder: betanews.com, ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *