Spennende nyheter i Windows 10

Den foreløpig siste store oppdateringen Windows 10 Fall Creators Update ble lansert i forrige uke med en rekke spennende nyheter. På denne siden forteller vi deg hvordan du kan aktivere nye funksjoner og du får tips om hvordan du kan gjøre Windows 10 mer optimal.

Windows 10 Fall Creators Update er klar
Microsoft bruker lang tid på å rulle ut slike oppdateringer til brukerne, men det tok ekstra lang tid med den forrige store oppdatering for Windows 10, nemlig Windows 10 Creators Update. Det er mange som fortsatt ikke har fått disse oppdateringene.

Du kan selv hente oppdateringen ved å besøke nettsiden .microsoft.com og klikk på Oppdater nå-knappen.

Hvordan vet du forresten at du har fått Windows 10 Fall Creators Update? Du vil nok ha merket at det blir lastet ned og installert en større oppdatering, men vil du være helt sikker kan du skrive winver i søkevinduet i Windows og trykke på Enter-tasten på tastaturet. Hvis du ser Versjon 1709 i vinduet så har du den nyeste oppdateringen. Hvis du derimot ser et lavere tall, for eksempel Versjon 1703, da har du ikke den nyeste oppdateringen. Les mer på vår guide.

Slik aktiverer du «Filer etter forespørsel»

En av funksjonene i Windows 10 Fall Creators Update er såkalt OneDrive «Filer etter forespørsel» eller «Files On-Demand» som funksjonen heter på engelsk. Dette er en funksjon som gjør at du får tilgang til alle filene dine i nettskyen uten at du trenger å laste ned filene og dermed bruke opp lagringsplass. Du må imidlertid selv aktivere funksjonen. Les mer i vår guide

Ny blokkering mot ransomware

Verden har i løpet av 2017 sett to kraftige dataangrep i form av ransomware. Det finnes programvare som beskytter PC-en din mot slike angrep, men det er ikke mange som er klar over at Windows 10 har fått en innebygd funksjon som beskytter mot dette. Du må imidlertid selv aktivere funksjonen. Les mer i vår artikkel.

Slik får du tilbake 30 GB etter Windows-oppdatering

Ikke glem at du kan rydde etter installasjonen av den store oppdateringen og få tilbake opptil 30 GB lagringsplass. Les mer om dette i vår guide.

Juster Windows 10 slik du vil ha den!

Windows 10 er ikke optimal slik den er nå, etter oppdateringe. Du får en rekke tips om hvordan du kan justere Windows 10 slik du vil ha den. Lea mer i vår guide.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *