Slik avdekker du skjulte skatter i Netflix
Synes du oversikten over filmer på Netflix kunne vært bedre? Du har helt rett! Nettsiden til Netflix viser i utgangspunktet et svært begrenset utvalg av kategorier og dermed kan det være vanskeligere å finne filmer du er ute etter.

Les også: Filmstrømmetjenester

På denne siden lærer vi bort et triks som gjør at du får tilgang til alle kategoriene i Netflix. Mesteparten av kategoriene er nemlig «skjulte».

Avslør skjulte skatter

Det finnes et triks som gjør at du kan finne skjulte skatter på Netflix. Trikser går ut på at du velger først en kategori på Netflix og får da en nettadresse som ser slik ut:

http://www.netflix.com/browse/genre/6839

Her kan du rett og slett endre nummeret på slutten av nettadressen, altså endre 6839 til et annet nummer. Her er det bare å prøve seg frem og se hva som skjer!

Oversikt over kodene

På nettsiden ogres-crypt.com finner du en lang liste med koder slik at du ikke trenger å gjette. Hvis du klikker du på «Extended list here»-lenken får du en kjempelang liste over de fleste kategoriene som finnes i Netflix.

«Skjulte» kategorier

Her er eksempler på kategorier som er tilgjengelige via kodene. Lenkene går direkte til Netflix så du må være innlogget for å få opp filmene:

I kategorien «kritikerroste filmer» finnes flere underkategorier:

Du finner den komplette listen på ogres-crypt.com. Denne listen er VELDIG lang!

Utvidelsen som åpner arkivet!

netflix_super_browse

Utvidelsen Netflix Super Browse gjør at får enklere tilgang til skjulte kategorier i Netflix.

Du får en egen meny i Netflix som gir deg mange flere kategorier enn det som er standard. Bildet her til høyre viser menyvalget i Firefox etter installasjon av utvidelsen.

Den er foreløpig tilgjengelig for følgende nettlesere:

Gir ikke tilgang til flere filmer

For ordens skyld, dette trikset gir ikke tilgang til flere filmer, men det avslører underkategorier som Netflix ikke viser, og dermed kan det være enklere å finne filmer du er ute etter.

Ønsker du å finne Netflix-filmer som er tilgjengelig i Norge kan du bruke søkeverktøyet uNoGS. Dette verktøyet gir deg også oversikt over hvor mange Netflix-filmer som er tilgjengelig i Norge. Du kan lese mer om dette verktøyet i vår artikkel.

Kilde: Gizmodo.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *