Nå kan du laste ned Netflix-filmer på PC-en din

Det er fra før av mulig å laste ned filmer fra Netflix hvis du bruker mobile enheter med iOS eller Android. Nå er det samme endelig mulig også hvis du har en PC med Windows 10.
Les også: Her er trikset som åpner Netflix-arkivet

PC-en din trenger med andre ord ikke å være koblet til internett når du velger å se en aktuell film på Netflix. Du kan laste ned en film og se den når det passer deg, med eller uten tilgang til internett.

Denne muligheten er ikke tilgjengelig for absolutt alle TV-serier og filmer, men det er mulig for det meste av innholdet.

Du må ha den nyeste versjonen av appen

For ordens skyld, du må ha den oppdaterte versjonen av Netflix-appen for Windows 10 for å kunne bruke denne nye finessen – den finner du på microsoft.com.

Kilder: betanews.com, ghacks.net

You may also like...

2 Responses

  1. hei ,jeg er en kunde som opprette nettflix i norge men bor i thailand for det meste av året,men jeg er svært skuffet hvor lite filmer som kommer inn fra dere,spesielt nye filmer.Har det noen grunn til at jeg bor i thailand.kan dere gjøre noe,eller skal jeg bare kutte.sorry med dette holder ikke for hundre kroner i månden som jeg har betalt i vell to år.

    • Du klager på feil sted. Det er ikke Dataporten som driver Netflix. Men du har rett, filmutvalget varierer etter hvilket land du er i. Det er et kjent faktum at Netflix ikke viser helt nye filmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *