Klassikere fjernes fra Netflix

Netflix er kansje den mest populære filmstrømmetjenesten i verden, men det virker å være en regel at jo større et selskap blir jo dårligere blir brukerne behandlet.

Les også: Elenedig Netflix-utvalg i Norge

The Godfather er fjernet

Vi trodde filmer som dukket opp på Netflix fikk en fast plass på Netflix, men her tok vi feil. Vi hadde bokmerket The Godfather-trilogen for å se den senere, men så plutselig er filmene borte.

Les også: MUBI har et bedre filmutvalg

Vi ante ikke hvorfor filmene ble fjernet, men etter en del googling fant vi forklaringen på nettstedet whats-on-netflix.com. Det viser seg at Netflix ikke lenger har rettigheter til å vise filmene. Denne gangen dreier det seg ikke kun om Norge, men om hele verden. Netflix er etter hvert blitt en gigant i filmstrømming og vi synes det er dårlig gjort å ikke fortsette med tilbudet om å vise klassiske filmer. Netflix hadde visstnok en mulighet til å beholde rettighetene, men takket nei.


Alternativer?

Du finner en stor oversikt over filmstrømmetjenester i vår artikkel, men kanskje den eneste tjenesten som kan konkurrere med Netflix, i hvert fall når det gjelder visning av filmklassikere er MUBI – problemet med MUBI er at tjenesten har et konsept som ikke alle liker – les mer om MUBI i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.