Et revolusjonerende kamera ingen vil kjøpe

For tre år siden ble det lansert et kamera som var revolusjonerende. Med Lytro Illium kan du ta bilder og du kan endre på fokusen på bildene etter at du tar bildene.

Enestående teknologi

Absolutt en fantastisk teknologi, men dessverre for selskapet som produserer kameraet, har nesten ingen kjøpt kameraet. Problemer med dette kameraet er det har kun å by på denne ene teknologien, mens resten henger etter. Man kjøper ikke et relativt dyrt kamera kun på grunn av én teknologi når ikke resten av kameraet er godt nok. Dette kameraet hadde en pris på 1600 USD (13 600 kroner).

Men ikke praktisk nok

Det viser seg nemlig at bildekvaliteten ikke er den helt store på bildene som ble tatt med dette kameraet. Dette betyr egentlig at kameraet er ganske upraktisk. Kameraet har i tillegg en pris, vekt og fasong (et lite kamerahus med relativt stort objektiv) som ikke er attraktivt for potensielle kjøpere (fotografer).

Lytro Illium er en «billig»-vare i dag

Selskapet har vært nødt til å redusere prisen for kameraet ganske kraftig. Kameraet kan i dag kjøpes på Amazon.com for under 400 USD (3400 kroner).

Kilde: petapixel.com
You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *