Gratis underholdningssenter for Windows

Kodi er et underholdningssenter fra organisasjonen XBMC Foundation. Kodi er et alternativ til Windows Media center fra Microsoft, det vil si en av mange komponenter som tidligere er blitt fjernet fra Windows 10. Kodi er basert på åpen kildekode og er helt gratis.

Les også: Programvareporten

Ny versjon fikser en rekke feil

Nå er Kodi 17.6 klart for nedlasting og denne gangen dreier det seg om at en rekke feil er blitt fikset.
Kodi kan brukes til å streame mediainnhold både fra lokal lagring, fra lokalt nettverk og fra internett. Kodi tilbyr også tilleggsprogrammer som kan brukes til å utvide funksjonaliteten.

Videre har innstillingene i Kodi fått en stor overhaling. Programmet har blant annet fått bedre verktøy for tekst og beskrivelse av det du har lagret i Kodi. Det er også blitt enklere å finne frem i Kodi. PVR-funksjonen (videoopptaker) er også blitt forbedret – det er nå enklere å få PVR til å fungere i Kodi.

Brukere av Kodi får nå et varsel dersom de er i ferd med å laste ned et tilleggsprogram fra en ukjent kilde. Du får dette varselet kun en gang. Du får også tilgang til informasjon om hvilke tilleggsprogrammer som nylig e blitt oppdatert. Du finner tilleggsprogrammer på addons.kodi.tv.

Last ned Kodi

Du finner Kodi på kodi.tv – det er helt gratis – klikk på Windows-ikonet hvis du har Windows. For ordens skyld, Kodi støtter også Linux, Mac, Android og iOS.

Kilde: kodi.tv

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *