Denne videokonferanse-appen er gratis og brukervennlig

Det finnes ganske mange alternativer når det gjelder tjenester for videokonferanser.

Les også: Apper for videokonferanse

I disse dager er det mange som er ute etter sliker tjenester. Det er mange som foretrekker Jitsi fremfor Google, Zoom og Skype.

Jitsi Meet

Jitsi er en tjeneste som er både gratis og brukervennlig og du trenger ikke å registrere deg, og den er basert på åpen kildekode. Dette er en JavaScript-basert og kryptert tjeneste som gjør det mulig å dele skrivebord og presentasjoner. Den kan brukes direkte i nettleseren.

Jitsi er tilgjengelig på flere plattformer:

Slik bruker du Jitsi

Du finner Jitsi på meet.jit.si. Skriv et unikt navn i vinduet og klikk på Start meeting. Denne tjenesten krever mikrofon og et kamera. Du må tillate disse enhetene i eget vindu som dukker opp. Skriv et unikt brukernavn i vinduet og klikk på Join meeting. Videokonferansen er i gang! Du kan sende nettadressen (URL) til personen(e) du ønsker å kommunisere med.

Vær oppmerksom på at dersom du ikke har valgt spesielt unikt navn på konferansen du har startet vil du sannsynligvis se flere vinduer når du starter – det er da flere som bruker det samme navnet – det er derfor lurt å bruke et unik navn på dette.

Det kan være lurt å passordbeskytte din konferanse – da blir det ikke mulig å forstyrre din linje – denne muligheten finner du via More actions (…), Security options og Add passord.

Klikk på Leave (den røde knappen) nederst for å avslutte linjen.

Kilde: wikipedia.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.