Her er utvidelsen som fikser Twitter!

Dette er det mange som har ventet på. Twitter har tidligere endret design på sin webbaserte tjeneste og endringene er ganske store. Her er utvidelsen som gir deg tilbake det gamle designet.

Les også: Nytt Twitter-design irriterer

Det som blant annet irriterer er at varslingssystemet er ubrukelig i praksis. Det dukker opp et sprettoppvindu med en melding om at det er kommet nye Twitter-meldinger. Dette skjer hele tiden selv om det ikke er noen nye meldinger.

Det kan godt hende at det er mulig å endre dette via innstillinger, men vi har ikke funnet ut av det. Hensikten med det nye designet var jo å gjøre Twitter mer brukervennlig og mer fleksibel. For oss har det motsatt virkning.

Twitter ignorerer tilbakemeldinger

Det store spørsmålet, siden dette er teknisk mulig, hvorfor ikke Twitter gjorde dette mulig via innstillinger. Det kan virke som Twitter ikke ønsker å gi brukerne denne friheten. Twitter påstår selv at de har tatt hensyn til tilbakemeldinger fra brukerne om hva de mente om det nye designet – vi har problemer med å forstå at det kan stemme. Vi har prøvd det nye designet i over en måned, men klarer ikke å venne oss til det – det gir dårligere oversikt.

GoodTwitter

Nå er det endelig lansert en utvidelse for Chrome og Firefox som går tilbake til det gamle Twitter-designet. Vi har prøvd dette og det fungerer faktisk!

Last ned GoodTwitter:

Bruker du Twitter?

Vis resultat

Loading ... Loading ...

Kilde: thenextweb.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.