Snadder for filmelskere!

Dette er siden for filmentusiaster og filmnerder. Her finner du filmleksikon og oversikt over de beste filmstrømmetjenestene.

Filmstrømmetjenester

Vi har vurdert 20 filmstrømmetjenester – halvparten av tjenestene er helt gratis. Du finner oversikten i vår artikkel.

Gratis filmtjenester

Det er sikkert ikke mange som er klar over at det finnes ganske mange filmstrømmetjenester som er helt gratis. Du finner en oversikt i vår artikkel.

Skjulte Netflix-kategorier

Netflix er nok den mest populære filmstrømmetjenesten i Norge og i verden. Netflix har tusenvis av kategorier som mange ikke er klar over. Les mer i vår guide.

Facebook-gruppe

Filmentusiaster er en Facebook-gruppe for alle som liker film. Les mer i vår artikkel.

IMDB

Vi starter denne guiden med verdens beste database om film. De fleste av oss bruker denne databasen for å finne ut mer om en bestemt film. Den dårlige nyheten er at IMD.com har fått nytt design som ødelegger brukeropplevelsen – les mer. Vi velger likevel ikke å avskrive denne databasen, fordi det først og fremst er forsiden som er blitt ødelagt – denne går det an å unngå. Det ser ut som vi må leve med et nye designet i nærmeste fremtid. Du finner mer informasjon om denne databasen i vår IMDB-guide.

The Movie DB

The Movie DB er en alternativ film-database. Denne databasen er drevet av brukerne og ligner derfor på Wikipedia. Les mer i vår artikkel.

EMDB

EMDB er en app som kan brukes til å organisere dine favorittfilmer. Dette er en database hvor du selv bestemmer hvilke filmer som arkiveres. Dette er ikke strømmetjeneste, men kun en database med en liste over filmer. Les mer i vår artikkel.

Closet Picks

Er du over gjennomsnittet filminteressert er Closet Picks en perle av en YouTube-kanal. Her velger filmkjendiser sine favorittfilmer. Les mer i vår artikkel.

CineFix

CineFix er en YouTube-kanal med filmanmeldelser og lister over for eksempel beste fil, beste skuespiller og beste filmscene. Morsom kanal for filmfans. Les mer i vår artikkel.

Hurlbut Academy

Hurlbut Academy er en YouTube-kanal med filmanalyser. Denne kanalen er absolutt å anbefale for filmnerder! Les mer i vår artikkel.

Insider

Insider er en YouTube-kanal som blant annet tilbyr filmanalyser. Les mer i vår artikkel.

Playpilot

Playpilot gir deg oversikt over filmtjenester. Les mer i vår artikkelen.

Justwatch

Justwatch finner de beste filmene. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *